Vi Håller Rent i Halmstad

Det som göms i snö dyker, som alla vet, upp så här års och vackert är det inte med allt övervintrat skräp i naturen. Därför deltar vi även i vår i Håll Sverige Rents stora kampanj Skräpplockardagarna och ger alla unga på skolor och förskolor chansen att bli Miljöhjältar på hemmaplan. Att vara med och städa i närområdet är inte bara kul utan ger också en nyttig lärdom om vikten av att vårda natur och miljö.

Kom på skäpfest

Som vanligt bjuder vi in alla er som inte hinner annordna något själva till årets största skräpfest. Vi samlas  den 9.e Maj klockan 10.00 på Växtvärket och plockar skräp under någon timme och avslutar med en gemensam skräpfest runt lunchtid. Då bjuds alla Miljöhjältar på musik, grillning, fika och dryck. Anmäl er på telefon 0721 - 56 22 66 eller maila till vaxtvarket@hem.se senast den 29 april.

Tillsammans gör vi skillnad - ett skräp i taget. Tack för ert engagemang!

Utlämning av material och hämtning av avfall.

Skräpplockarmaterial hämtas vid Växtvärket måndag, onsdag, torsdag och fredag under vecka 17. Vid eventuella frågor kontakta Håkan Rydberg på 0702-17 70 61.

Hämtning av skräp sker fredagen den 3/5 och torsdagen den 9/5. Viktigt för att skräpet ska bli hämtat är att man meddelar vilken dag man vill få sitt skräp hämtat (kristofer.arvidsson@hem.se eller 0721-56 22 66).

Skräpet ska sorteras och märkas upp efter följande anvisning/fraktioner.

Brännbart, glas, metall och farligt avfall.

 

Copyright 2017 - Halmstads Energi och Miljö AB