Hoppa till huvudinnehållet
Toppbild_VV.jpg

Ny kostym för vår webbplats

Varmt välkommen till vår nya webbplats. Vår nya webb får inte bara ett nytt utseende i form av text och bild, utan får även en ny bokningsfunktion för att öka användarvänligheten för dig som är besökare.

Växtvärkets tidigare webbplats lanserades i samma veva som vår utställning invigdes i Örjanskolans gamla gymnastiksal 2017. Nu var det hög tid att se över, uppdatera bild och text och i samma veva även byta plattform för att kunna förbättra webben och din upplevelse för dig som besöker webbplatsen.

Nu ännu enklare att boka besök

En annan nyhet är vår nya bokningsfunktion som vi adderat här på webben. Du som är lärare och pedagagog kan boka in ett besök med era elever på Växtvärket, en miljölektion i klassrummet eller ett studiebesök på återvinningscentralen. Du kan även avboka och justera ditt bokade besök på egen hand vid förhinder och få en påminnelse om bokningen via e-post några dagar innan.

Temalektioner läggs till i kalendern när datum är spikade, både för höst- och vårterminen. Så håll utkik! 

Något du saknar?

Vi har även sett över innehållet på vår webbplats. Är det något du saknar eller vill veta mer om? Då vill vi gärna veta så att vi kan förbättra webben framåt. :-) 

Ta kontakt med vår pedagog Kristofer via e-post eller telefon.